MOST :D

 

40.000,- Ft értékű Wellness kupont adunk

minden 40.000,- Ft feletti vásárlásodhoz !!! :) 

Ugye jó ??? Ne hagyd ki !!! Akár ajándékba is adhatod.

 

Jövő év végéig felhasználható!

Műfenyők világa
 

  • Sokszor nem könnyű dönteni...

  Karácsonyra mindenki a megfelelő méretű és tökéletes kinézetű fenyőt keresi, mely gyakran igen nehéz és időigényes feladat. Nem beszélve a szállításról, a faragásról és a végén a sok-sok lehulló tűlevélről, ami sokszor még a nyáron is a talpunkba áll. És évről-évre mindig ugyanaz a tortúra. Ugye, ismerős? Legyen most egy jó pár évre műfenyő?

Fontos szempont lehet még, hogy sokan allergiásak a természetes tűlevélből kipárolgó anyagokra. Emellett biztosan nem is gondoljuk át, hogy az erdészetekben szabadban kivágott fenyőket több mint tíz éven át nevelték úgy, hogy közben évente többször rovarirtó és növényvédő szerekkel kezelték, de evvel együtt mégis elkerülhetetlenül hordozhatnak különféle ízeltlábú utazókat és makacs, ellenálló gombaspórákat. 
Legyen mégis egy műfenyő?


  • Mi segítünk kiválasztani...

  Kezdetben persze még jellemző volt a gyenge minőség, ritkás kinézet és a műanyag szaga. 

Ma már hatalmas a választék, általában a minőséggel sincs baj, egyedüli kifogásként a "fenyőillat" szokott elhangozni, mely egyszerűen pótolható néhány lenyesett ágból készített koszorúval vagy asztaldísszel, de eredeti illóolaj ágakra csepegtetésével is maximálisan elérhetjük a kívánt összhatást. 
Nálunk közel 2 évtized óta mindig a legjobb árban és minőségben választhatja ki az Ön által megálmodott fenyőt, mert mi kínáljuk a legújabb karácsonyfa modelleket melyeket a gyönyörű természetes színek, reális megjelenés és eredeti design jellemez. 
Vevőink igényeire mindig hallgatva termékeink kiváló minőségűek, a rendelkezésre álló legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek. 
A karácsonyfáink műanyag vagy fém talppal együtt típusonként 3-10 féle méretben praktikusan kialakítva a magasabb méretűeknél két részből összeillesztett törzzsel és előre fixen hozzá rögzített illetve beakasztós ágakkal készülnek, így gyakorlatilag csak alulról elkezdve sorról-sorra felfelé haladva kell kihajtogatni az ágait.
 

 

  • Milyen különbségek vannak?  

  Míg távolabbról szemlélve egészen hasonlónak tűnnek az áruházakban a műfenyők, közelebbről megtekintve lényeges különbséget fedezhetünk fel a felhasznált anyagokban, a minőségben és a tartósságban. 
Anyagában a tűlevelek három féle kivitelben készülnek. A hagyományos megoldás az, hogy a vékony filmszerű anyagot keskeny csíkokra vágjuk, ezután ezt több rétegben összefogva két dróthúr közé sodorjuk így alakítva ki körben a tűleveles ágakat. Ugyanezt a módszert alkalmazzuk a hoszú tűlevelű ágaknál is azzal a különbséggel, hogy itt az alapanyag már eleve adott a tűlevél szálakból álló ágakhoz. A legújabb és a valóságot leginkább megjelenítő ágak fröccsöntött polimerből készülnek melyek 3D kialakítása a megtévesztésig eredeti hatást ad még közvetlen közelről vizsgálva is. Ez jelenleg a prémium kategória, a legkorszerűbb, de pilanatnyilag a legdrágább anyag, amely felhasználása idővel felváltja a teljes eddig gyártott termékválasztékot.
 

 

  • Mire kell odafigyelni?

  A karácsonyfáink elsősorban belső elhelyezésre készültek, ennek ellenére szabadban történő felállításuk is lehetséges a megfelelő, esetleges nagyobb széllökés okozta borulás elleni biztosítás elvégzése mellett, pl. a talp súlyozásával és a fa megfelelő kötelekkel történő rögzítésével ez megoldható. Mindezeket figyelembe véve a nedvesség és a napfény hatással lehet a fa tartósságára, így ezen módú felhasználásra a garancia nem érvényesíthető.


  FIGYELEM! Anyagában tűzálló, de hőre lágyuló műanyag.
Fontos, hogy védjük meg a közvetlen magas hőhatástól! Hősugárzó vagy radiátor közvetlen közelébe ne rakjuk és ne használjunk rajta nyílt lángot pl.: gyertyát vagy csillagszórót!


  Szívből kívánjuk, hogy hosszú évekig nagy-nagy örömét lelje a kiválasztott műfenyőfában!