Szállítási és átvételi információk

A megrendelt termékeket átveheti:

  • Házhoz szállítva előre utalás vagy utánvét esetén
  • Személyesen átvételi pontunkon
     

A megrendelés minimális értéke: 1.000,- Ft  (ezer forint)

A házhoz szállítás díjszabása:
1.000,- és 40.000,- Ft között:        2.490,- Ft
40.000,- Ft feletti megrendelésnél: INGYENES

Személyes átvétel csak a vételár előre utalása esetén:
(készpénzes fizetés nem lehetséges) 

Egyeztetést követően székhelyünkön: 1185 Budapest, Bódva u. 9. alatt
Tel: 0630 2020-380         Email: artifiori@gmail.com

A megrendelt termékek házhoz szállítása, fizetésének módja

A megrendelt termékek árát előre történő átutalással vagy utánvét esetén a csomag átvételekor a kézbesítőnek kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. 
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit Sameday futárszolgálat (sameday.hu) teljesíti. A nagyobb tételű megrendeléseket cégünk kiszállítja. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A csomag kísérőlapján feltüntetjük a rendeléskor megadott telefonszámát, így  értesíteni tudják a kézbesítés várható időpontjáról. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Amennyiben a csomag a megrendelést követő 5. munkanapon sem érkezne meg címére, úgy telefonon érdeklődjön a helyi Postahivatalnál, mert lehetséges, hogy az értesítőt nem kapta meg. Itt a beérkezést követően még 5 munkanapig őrzik, mielőtt visszaküldenék. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Külföldre, Magyarországgal szomszédos országba szállítás

külföldre történő termékszállításra a jelen vásárlási feltételek nem érvényesek, külföldi szállítás vagy fizetés is lehetséges egyedileg megállapított és egyeztetett feltételekkel. Szomszédos országból érkező megrendelés esetén egyeztetés után a határhoz közel eső magyarországi postahivatalba "postán maradó" rendelkezéssel adjuk fel a csomagot így ott 10 munkanapig átvehető és a szállítás díja változatlan.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!